A vezetői készségek fejlesztésére, az írásbeli kommunikáció tökéletesítésére, a nyilvános megszólalásokhoz – social media posztok, akár beszédek írása- nélkülözhetetlen magabiztosság megteremtésére, a saját kreativitás felfedezésére vagy újrafelfedezésére alkalmas módszer, sőt a csapatszellem, az együttműködés, a kapcsolatok elmélyítését is szolgálja.

Technikai információk 

Meghatározott időtartamú, átlagban havi egy, 3 órás alkalmat igénylő, 6-7 alkalomból álló, kiscsoportos folyamat a célravezető.

Igény szerint lehetőség van a megrendelővel, majd a csapattal közösen meghatározott célú fejlesztői folyamat kidolgozására.

Ajánló

 “Képzeld el egy pillanatra, milyen érzés lehet lemerült akksis telefonnak lenni. Rátesznek egy gyorstöltőre és rövid időn belül kikristályosodik újra a képernyő, felpörög a processzor. És a töltés nem a következő napig tart, hanem hosszan, hosszan, átformálva a gondolkodásod, a megküzdési stratégiáid minden élethelyzetben, a munkahelyeden is túl. Jól hangzik? Rácz Zsuzsa storycoaching kurzusa ezt adja, egy igazi game changer volt számomra. Kezdő vezetőként nagyon sokat tanultam önmagamról. A támogató közösség megerősítette az önbizalmam és segítette a mindennapi nyomás, megfelelési vágy okozta feszültség levezetését.  Nem mellesleg megismertem az írás örömét, terápiás gyógyhatását és felébresztette a bennem szunnyadó írót.”

Zentai Alíz, Director of Brand Experience, Danubius Hotels.

“Mit adnak nekünk a storycoaching kurzus alkalmai? Az örömet az írásban, az olvasásban, egymás megértésében, szövegek felépítésében és értelmezésében, saját magunk mélyelemzésében, a történetmesélésben, régről bent ragadt mondatok kimondásában vagy leírásában, elengedésben vagy megragadásban. Köszönet érte Zsuzsának és a csoportunk, csapatunk többi tagjának!”

Hegedüs Hajnalka, Commercial Director, Hilton Budapest

Tervezett vendégelőadók

  • Fábián Janka – történelmi, romantikus regények, családi sagák best- seller szerzője, Emma- sorozat, Adél és Alíz, Virágszál.
  • Durica Katarina – tényfeltáró módszerrel megírt, valósághű, tabutémákat döntő regényei bestsellerek: Rendes lányok csendben sírnak, Városi Rókák, Mennyit adtál érte?
  • Fiala Borcsa – a wmn főszerkesztője, legutóbbi ifjúsági regénye, a Lepkebáb, az év könyve lett, a Nők lapja Irodalmi díját kapta meg. Számos ifjúsági regény szerzője a Kalandok az erdő mélyén, Bűntény a Dunán, felnőtteknek szóló regényei: Vele tűrök, vele szenvedek, Drill.
  • Dobray Saci – a Nők lapja újságírója. Kiváló riportregényei mellett – Őrült világ, Beűzetés a paradicsomba – a családon belüli erőszakot övező tabukat döntő Üvegfal c. regénye hatalmas sikert aratott.

Amennyiben érdekli Az önazonos vezető szuperereje: az önreflexió. Kreatív írással a vezetői készségek fejlesztéséért – Storycoaching csoport cégeknek kérjen árajánlatot a info@raczzsuzsa.com email címen.